Vi skaper vår hverdag verden i hodet.

Selv i hverdagen kan vi se dette helt klart: Den som tenker i sitt arbeid at han er dårlig betalt, får den kosmiske lov akkurat tilbake: Han vil tjene faktisk dårlig. Hvis noen mener den annen side, når du arbeider i hva bruken bringer ham hele bekvemmelighet og luksus, vil han få det også. Tanken er sterkere enn handlingen. så det må bli klar over at det er viktig å gå inn i hjernen, de “riktige” tanker. Og gjelder her som overalt loven om årsak og virkning. Som en ball fjærer tilbake når du kaster den på veggen, så kommer alle tankene som du sender tilbake til deg! Vi tiltrekke hva vi utstråler. Dette er den universelle loven som fungerer med samme presisjon som naturlovene. Denne kunnskapen har eksistert i tusenvis av år i ulike kulturer og religioner – mange tradisjoner og skrifter forteller historien. Esoteriske skolene i øst og vest er enige om at vi skaper med våre indre tilstander ytre virkelighet. Slik at hver av oss skaper sin egen virkelighet.

Endre livet ditt til det bedre! I utgangspunktet er det også med de “ønsker til universet” eller “kosmiske orden” å buzzwords for noe som har eksistert i lang tid. Pleide å bli kalt “positiv visualisering”, et begrep som også brukes av motiverende trenere og livs konsulenter. Det ville være veldig hyggelig hvis du ville fortelle noe til universet, og da blir virkelighet. Sannsynligvis er det også mulig å vinne i lotto ønsker å fiske den perfekte elsker eller for å få drømmejobben. Kosmiske ordre utelukker ikke alt. Men “Cosmos Shipping” fungerer best hvis du ikke anser ham en leveringstjeneste, men som en slags hjelp til å forandre livet ditt til det bedre. Deres nåværende bosituasjon er et resultat av alle sine tidligere erfaringer og opplevelser. Du er ansvarlig for ditt liv alene. Hvis du har problemer eller være misfornøyd, så har du det ubevisst av design. Hvis du lider av allergi, for eksempel, så har du de som er forårsaket av frykt eller plagsomme tanker selv. Det handler ikke om skyld, det er bare et spørsmål om å anerkjenne dette faktum fordi bare du har den i hånden din hvis du vil fortsette med business as usual, eller hvis du går på veien til større lykke og velstand av din virkelighet bevisst dine behov og ønsker. Hvis du ønsker å oppnå det, så er du med din forespørsel, beordrer Cosmos Shipping til rett sted. Ikke i noe tilfelle den kosmiske orden kan brukes til å skade dem eller å oppnå andre kostnader noe.

Trykke inn bare positiv energi! Du kan også forvente kosmos ikke noe universalmiddel. De er ikke sunt mirakuløst, når de er syke – selv om det vil ofte skje at pasienter komme overraskende raskt gjennom positiv tenkning. Dette innebærer, heller, gripe muligheter og muligheter, og for å aktivere som allerede finnes i din eksistens design. Kanskje skjebne er ikke så urettferdig som vi noen ganger tror. Kanskje er det bare fordi de som lykkes vite hemmeligheten av de kosmiske lover. Du aldri tvile på seg selv og sine ønsker, de vet nøyaktig hva de har krav til hva de kan og vil, er det ganske vanlig for dem at alt går i henhold til deres ideer. Hennes tanker alltid bli realisert. Problemet er at folk flest forventer å få alt de bestiller kosmos. Kosmos, men du aldri mer enn du selv sender også kan gjøre. Han bare hjelpe deg å finne veien til suksess eller å oppdage sine eksisterende utstyr og talent i seg selv. Så når du plasserer ordren med universet, til å bli en berømt opera tenor, men verken har, stemmen talent, vil den kosmiske bestillingstjeneste neppe være i stand til å levere. På den annen side er det helt i stand til en talentfull sanger som ikke får ytterligere på grunn av hans tvil og hans usikkerhet for å oppfylle sin ønskede karriere – hvis han vil rett.

Send riktig forespørsel til kosmos! Hvis universet ikke leverer, bør du spørre deg selv om du faktisk har ønsket det rette, eller om du kanskje ikke har vært klar til å oppfylle dine ønsker. Hvis du spretter rundt i mørket og vet egentlig ikke hva som faktisk er i livet ditt, og går på hva de egentlig vil, så er det ikke lett kosmisk tjeneste for å finne adressen. Hvis du vil vite hvordan du lykkes sender forespørsler til kosmos, er det best å starte på nytt med det. Som med alle ting i livet må vi samle våre erfaringer her bare. For hot wire til universet, krever det ikke forseggjort ritualer: I motsetning til noen konvensjonelle meninger er en transe verken hypnose eller nødvendig, men bare en rolig, avslappet stemning. Ta deg god tid og hvile, fordi på dette tidspunktet i livet ditt kan endre fordi du er villig til å gjøre det nye. Din wesentlichster trinnet er å identifisere hvor deres liv har blitt sugd ned, og å forholde seg til hva du faktisk trenger for å forvandle det til det bedre. Deretter kan du begynne å sende forespørselen energi inn i rommet. En viktig forutsetning for å lykkes med formuleringen. Det er ikke nok å si “Jeg ønsker å bli rik og lykkelig”, men du må være situasjonen for “å være rik og lykkelig” så ekte som mulig huske på. så konkrete formuleringen leser: “Jeg er rik og lykkelig.” Dette vil skape tankens kraft som realiserer ditt ønske.

Avgrense forespørselen veldig nøye! Er deres tale diffus og uklar, er det en risiko for at du får noe annet enn det du har forestilt seg. Selv med negative ønskene kosmos ikke gode. Heller ikke med ordre at noe gjøres. Universet kan ikke håndtere negasjoner, det vet ordene “ikke” og “aldri” er det ikke. Du kan gjøre dine bestillinger eller låne vekt, ved å skrive ned dine ønsker i hvert fall til å begynne med. Så du gir ham en klar retning. Og aldri glem å avslutte din bestilling med en oppriktig “thank you”. Det er veldig viktig. Takknemlighet sier at man tror på henrettelsen, fjerner han all tvil. Selv i hverdagen ønsker vi å takke for ting som allerede er gjort.

Tvil og frykt dempe lysten energi. Den største ønske for oss alle er trolig å finne en person som elsker oss og forstår som går med oss ​​i tykt og tynt. Sannsynligvis den kosmiske bestilling tjenesten allerede alvorlig overbelastet av de mange forespørsler om en partner for livet. Gitt de milliarder av mennesker som finnes på denne planeten, er det vanskelig å forestille seg at retten ikke finner. Det er mer sannsynlig at de respektive menneskelige motstår ubevisst mot enhver mulighet for et forhold. Han unngår noen sjanse til å møte mennesker med hvem han kunne være lykkelig. Dette forsvarsmekanisme er rekkefølgen til kosmos ødelegge. Du kan ikke ønsker så mye at Prince Charming plutselig står på terskelen: Han vil ikke vises med mindre du går inn i deg selv og overvinne din indre motstand og tvil. “Jeg vil aldri finne den rette partner” – denne tanken fungerer som et stoppskilt på bestillingen til kosmos. Hvis du ønsker å gå videre, må du lage din indre motstand bevisst. Du må seriøst spørsmålet hva du blokkert. Kanskje du ønsker å bo i deres hjerter alene eller du er redd for å ta feil person. Alt positiv tenkning hjelper ikke når å skjule dypt inni deg frykt og tvil. Hvis du ikke får det du ønsker, er du energisk ikke er i samsvar med deres ønske. Du må lære å utrydde ubevisste motstander. Men hvis du endrer vibrasjon av energi bevisst, så den kosmiske bestiller tjenesten vil være i stand til å levere raskt!

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70