…VENNER

Ha folk å le med, ha det gøy, henge, chille, gå i parken, drikke te og jus og vin og øl sammen. Spille bordspill sammen, anbefale bøker, musikk, steder, nettsider osv til hverandre. Møte nye venner via venner. Gå til klubben og danse hele natten sammen. Klemme hverandre, savne hverandre, være frekk og ærlig og gal og seg selv for man vet at man er elsket og akseptert og elsker og aksepterer de andre uansett hva de gjør. Føle seg fin rundt vennene. Lage mat sammen og spise sammen. Oppfinne morsomme ting, lage bilder og videoer. Føle seg lett, inspirert, koselig, trygg, forelsket, satt pris på. Flowe sammen, oppleve vidunderlige ting sammen. Dele historier, sorg, håp. Fortelle alt og lytte for man vil vite hvordan de andre har det. Støtte, oppmuntre, elske hverandre, være der for vennene. Føle seg tilhørig. Ha det gøy gøy gøy sammen. Le over ting vi har opplevd sammen, lage inside vitser som bare vi forstå. Lage videoer til hverandre, lage fester og festivaler, gå på ferie sammen. Vite alt om de andre, små detailjer og vite hvordan livet dems are utviklet seg over årene, kjenne alle periodene og deler i deres liv. Kjenne alle kjæreste de har hatt, alle jobber, alle boliger, skoler, venner, kler, ideer, håp, redd osv. Å ha folk som vet alt det om meg. Som vet hvordan jeg var for fem år siden og hva som har skjedd hittil. Å ha venner, selv valgte mennesker som føles som familie. En harmonisk, morsom, stor, ung familie. Lage vitser og historier og overaskelser for vennene basert på den stabile bunnen vi har. Basert på alt vi har gått gjennom sammen. Alle reisene vi har gjort, alle fester vi har feiret, alle middager vi har spist, alle felte gråter, alle latter, alle kler vi har hatt på, alle vi har vært forelsket i og har lagt vennene i ørene med osv. Glede, flow, takknemlighet, trygghet, stabilitet, tillit, grenseløs kjærlighet. Reise i andre land, byer, steder for å være sammen. Elske hverandre uansett hva som skjer. Dele alt, mat, kler, hus, seng, bolig osv. Å føle seg så fri å være veldig ærlig og frekk med vennene for det er ingentin å miste og ærlighet utvikler og styrker vennskapet og frekke vitser er å le over.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70