Linseed – Det avhenger av doseringen

Hør, også kjent som lin, regnes som super-mat. Frø og olje av anlegget bør ha spesielle krefter. Den hemmelige linseed er den helsevennlige, men også svært dyre Chia frø spesielt lik innhold, men koster bare en tiende.Linfrø består av 25 prosent fiber. De regulerer blodsukkernivåene, beskytter mot kreft og til og med forfall, fordi de stimulerer salivasjon. Tarmbakteriene nedbryter kostfiber blant annet til smørsyre, som har en direkte effekt på kolesterolnivået og veldig godt på kardiovaskulærsystemet.

Flaked linfrø utfolde ingredienser

 Linfrø bør brytes ned for å absorbere de sunne ingrediensene. For skallet er enda vanskeligere enn det av chia frøet og kan knapt løses opp i magen. Siden brutt linfrø raskt blir rancid og danner usunn fettsyrer, bør du ta en liten pakke og forsegle den veldig kul og lufttett.

 Hele linfrø fremmer fordøyelsen

 Hvem ønsker å fremme fordøyelsen, tar alle frøene og drikker mye. Dette stimulerer tarmaktiviteten. Flaxseed tiltrekker seg mye væske og danner mucilage, noe som sikrer at maten blir transportert mye raskere og mer effektivt. I tillegg beskytter denne slim mage-tarmkanalen som en patch, som ikke bare er nyttig i irritabel tarmsyndrom, men er generelt bra for tarmen. Veldig viktig: drikk mye. Ellers kan linfrø forårsake magesmerter, forstoppelse og til og med intestinal obstruksjon.

 Linfrøolje er bra for hjernen, hjertet og mye mer

 Linfrøolje er ekstrahert av linfrø og er best kaldt presset. Den selges i mørke flasker og bør konsumeres innen få uker, fordi linolje består av 45 prosent av omega-3-fettsyre-a-linolensyre og omega-6-fettsyre linolsyre. Begge blir raskt rancid. Men som de er i linolje, er de en sjelden, veldig sunn blanding: de er gode for hjernen, for blodtrykk og for kroniske inflammatoriske sykdommer.En bit linolje per dag – omrørt i ostemasse ost eller bare skje i – er også ideell for reumatika, personer som lider av depresjon eller hjertesykdom. A-linolensyren er nødvendig, blant annet for dannelse av blod og som en komponent i cellemembraner. Det senker blodtrykk og kolesterol, og dermed beskytter det kardiovaskulære systemet. I tillegg betraktes linolje som antiinflammatorisk og antibakteriell.

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70