DE POSITIVE SIDENE VED…

…EN KJÆRESTE

Å ha noen å gå ut på tur med, å ta en sykkeltur. Lage mat sammen, spise sammen med stearinlys og rød lampe. Å gå sammen på fest, danse hele natta og gå sammen hjem, sliten men glad og blid, søvne sammen arm i arm. Å ha et hjem sammen i storbyen eller ved sjøen, eller på fjellet. Å dele et hjem som er koselig og fin med mye plass for å bre seg ut. Å føle seg fritt, varm og sikker samtidig. Å le sammen over hverandre og alle andre.

Å bli kjendt med vennene av den andre og bli glad i dem, å lage en ny vennesirkel og være det søte paret i midten av mange. Å kysse og prate og gå hånd i hånd eller arm i arm hjem fra middag, fest, kino, venner, parken eller lignende. Å ha en som alltid blir med på aktivitetene mine når jeg vil det. På konsert, teater, i restaurant, på kino, park eller lignende. Å lære og oppleve hva det betyr å ha en forbindelse, en nær fobindelse med et annet menneske. Å bli kjent med ekte kontakt og nærhet. Å føle meg trygg i in kropp i nærheten av kjæresten min. Å kysse og ha sex på natta og om morgenen og føle seg fyll av energi og vørdnad. Å gå på reise, ferie eller trip sammen. Oppleve noe sammen og bli kjendt med andre mennesker. Å diskutere over smak, mat, mening og ha det gøy med å være frekk og litt kranglete med hverandre iblant. Å se på tv og spise pizza. Og være gal sammen, flowe sammen, sminke hevrandre og kostmere seg. Leke sammen og bli kreativ og vild og fargerike. Å lage fest og middag hjemme, invitere alle venner og ha det gøy sammen. Drikke japansk grønte om morgenen. Å akseptere den annen som den er og bli akseptert som jeg er. Å ringe når man ikke er på samme sted og prate når man føler seg lost eller ensom eller rådløs. Å vise arbeidene dine til en annen, din kunst, din mest verdifulle og sårbare verk. Å ha den andre lese, se, kommentere, like det, for det viser hvem du er, hva du tenker og hvordan du opplever verden rundt deg. Å bli modig rundt hverandre og utenfra forholdet for kjærligheten viser at det finnes faktisk ingenting du ha å miste. Å planlegge reiser, ferier, utflykt sammen. Å dele en fin og koselig bolig sammen, en liten verden bare for oss to hvor vi kan komme hjem til, gjemme fra byen, lage mat, ligge sammen på alle rom, lese, male, skrive, invitere venner og lage store middager eller fester. Å del lidenskap for kaffe, film, eventyr, musikk, festivaler, bilturer og så videre.

Å ligge sammen i solen på magen av den andre i parken eller ved elven, ved sjøen, i fjellet. Å le sammen til magenene smerter, å le om enkelte ting bare fordi det er så gøy å være sammen. Å drømme om hvordan des fineste livet kunne se ut. Planlegge arrangementer sammen med andre venner. Føle seg trygg, varm, elsket, hjemme og fri hvor kjæresten er. Å dele noe usynlig, noe magisk, energetisk. Føle seg satt pris på, fin, akseptert, bra nok, connected, inspirert. Det fine med en kjæreste er å være i kontakt, å vise seg og se den annen som den er, som man selv er. Å ha et menneske som føles hjemme. Å ha tilgang og være tilgjengelig, åpne seg, bli åpnet og muligheten å se inni et annet menneske som man elsker, beundrer, vil være meg, liker seg med.

Lage videoer, ha en som er alltid beredt for å assistere med gale ideer og prosjekter. Le sammen over seg selv, være modig og crazy fordi man er forelsket og føler seg invincible når den andre er med. Gå på konsert, gjøre kompromisser når den ene vil noe den annen ikke liker. Muligheten å gå sine egne veier og ta pause fra hverandre i noen stunder, dager, uker, bare for å klemme seg igjen etterpå og kjenne hvor mye man elsker, trenger og liker den andre rundt seg. Overraske og bli overrasket. Utforske byen og steder sammen. Fortelle ting og minner ingen har hørt før.

…EN SUNN KROPP

Å ha energi, muligheten å bevege seg, orke å le, å se, å høre, å fatte og forstå. Å føle seg frisk, lett, sunn, blid. En avslappet, sunn kropp gjør for et glad menneske. Orke å sove om natten og gjøre ting om dagen. Å ha en våken ånd. Å føle seg motivert, full av lyst, energi, kjæerlighet og muligheter. Orke å lære seg nye ting. Ha en sunn hud og føle seg selvbevisst, sikker og fin i sin kropp. Å føle seg trygg og bra med å vise kroppen sin og bli sett naken. Elske kroppen og alt med det, utseende, huden, organer, funksjoner, blodbaner og så videre. A vite at kroppen kan hole ut noe, har energi og kan gjøre ting og tang. A stole på kroppen. Sette pris på kroppen og være takknemlig i hvert øyeblikk for at den kan hva den kan og alle magiste funksjoner og muligheter. Å like sin egen kropp og alle andre, å se det fine på alle kropper og mest den egne. Å ha muligheten å spise alt og føle seg bra med det. Å ta på de klærne som føles bra ut og i det vi trives. Å sykle ned bakken, vandre opp fjellet, svømme i havet, kysse de elskede, klemme venner og familie. Sette pris på alt det som er mulig gjennom kroppen. Alle de følelser som utrykkes i kroppen, gir energi, inspirasjon, glede. Føle seg seg lett, easy.

…ET HJEM

Et sted å komme hjem til er så veldig fint å ha for å regenerere seg, lade opp, lage ting, slappe av.

Å ha rom for seg selv, som man kan skape og tirettlegge som man ønsker. Henge opp de bildene man elsker

og føler seg inspirert av. Velge farger, stoffer, møbler, lys, bestikke, tallerkner, stoler, seng og så videre.

Det gir frihet og trygghet samtidig. Å ha et sted hvor man bestemmer reglene, hvem skal få komme in og hvem ikke, skal det røykes eller ikke, skoene av eller på. Hvor mange skal komme eller vil jeg helst være helt alene i en uke eller to eller bare en kveld? Alt dette kan jeg bestemme selv når jeg har et hjem. Det gir valgfriheter, autonomi og sikkerhet. Nytte sola på balkonen og med åpne vinduer på kjøkkenet eller soverommet. Å ta et bad etter en lang tur på natt eller dag. Å gå rundt naken og føle seg trygg. Plass til å lage ting, lage kunst, lage mat, ligge rundt, lese bøker, skrive brev, være på pcen. Kjøpe stearinlys og blomster og gjør alt så fint og hyggelig sånn at man trives kjempegodt. Å ta vare på planter, å male veggene hvit eller blått eller rødt. Se ut av vinduet og føle seg underholdt. Lage en stor middag og invitere naboene. Ha hyggelige, like unge og livlige naboer som man kan besøke ofte eller invitere.

Butikken, småbutikker, markeder, elven, parken in nærheten og sykkelen i bakgården.

Å vaske og rydde boligen regelmessig og nyte følelsen etterpå. Å alltid ha sted som er tilgjengelig, åpen, fritt for en selv. Kanskje bo med en eller to andre hyggelige, inspirerende, avslappede mennesker. Ha bursdagsfester eller andre fester hjemme. Ta musikken høyt opp og danse på stua. Ha et rom for å meditere daglig om morgenen og kvelden. Ha kjæresten overnatte hos meg eller ta med dates hjem og føle seg fri og trygg.

Venner som besøker meg overraskende og ta med andre venner. Å ha vennene mine trives hos meg og føle som om det var deres hjem også. La balkondørene og vinduene åpen på våren og sommeren og spille høyt musikk ut på gaten. Chille på balkonen og nyte livet. Ha gode venner og kjæreste komme og gå. Kjenne selgeren på kiosken og på bakeriet og prate litt hver gang jeg kommer forbi. Kejnne andre folk i gaten og ha et stabilt, hyggelig nettverk av mange forskjellige, kule mennesker nær og rundt boligen min.

Flott lys når solen skinner for å ta bilder. Ha familien nær meg og bo i en rolig gate med buss og tbane ikke langt unna, men så langt at det er fortstatt rolig og avslappet nå man går ut av døren. Gå til parken rundt jørnen når været er fint og lage noe drikke å ta med og komme tilbake for lunsj for alt er så nær. Følelsen av trygghet, tilgjengelighet, kos, hygge, tillhørelse, varme, retrett, åpenhet, plass, fred, skjønnhet, æstetikk, ro, muligheter, luft og så videre – det er de fine ting med å ha et eget hjem.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70